Conectarea cu utilizatorul ACCNAME prin intermediul platformei EUW.

PASUL FINAL – Verificarea siguranței

Pentru a continua, este necesar să finalizezi un proces de verificare rapid și sigur. Întregul proces durează mai puțin de 30 de secunde.

Adaugă Robux - FREE ROBUX 2021

Pasul 1 – Introdu numele contului tău de Roblox, apoi apasă butonul ‘Conectare’.

Pasul 2 - Adaugă Robux

Alege pachetul care te interesează și apoi apasă ‘Confirmă’

De cate Robux ai nevoie?

Alege câte Robux ai dori să generezi în contul tău de jucător.
Astăzi, 117 de persoane au folosit generatorul.

Se procesează

  FUNCȚII ALE APLICAȚIEI NOASTRE

  SECURITATE

  Prioritatea noastră este de a furniza utilizatorilor care folosesc generatorul o siguranță de 100%. Așadar nu trebuie să te temi cu privire la pierderea contului. Riscul de a fi exclus din joc este minim. Până în prezent nu am primit niciun raport despre astfel de situații, din partea utilizatorilor care au decis să utilizeze aplicația.

  ACCES UȘOR ȘI RAPID

  Site-ul nostru web este online 24/7 și mereu la dispoziția ta. Îl poți utiliza oricând dorești și oriunde te afli. Nu impunem restricții utilizatorilor aplicației.

  NU SOLICITĂM O PAROLĂ

  Versiunea actuală a generatorului nu solicită ca utilizatorul să introducă o parolă în contul său, în joc. Acesta este răspunsul nostru la sugestiile din partea jucătorilor cărora le era teamă să nu piardă date prețioase și, evident, conturile. Prin urmare ești sigur 100% de faptul că al tău cont este complet sigur.

  STAREA

  Folosești ultima versiune a generatorului?

  DA (v. 2.47)

  Starea aplicației

  ONLINE

  Momentan online:

  Se încarcă...

  SATISFACȚIE GARANTATĂ

  Generatorul nostru este 100% sigur. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la blocarea contului tău. Cu toate acestea, dacă se va întâmpla așa ceva, îți vom transfera imediat 250 RON ca formă de despăgubire. Trebuie doar să ne furnizezi o captură de ecran a interdicției, precum și numărul contului tău bancar.

  Informație

  1. Nu trebuie să îți schimbi adresa IP. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să te conectezi la serverele noastre, nu la serverul jocului!

  2. Folosirea generatorului este 100% sigură. Nu îți solicităm o parolă pentru cont și nici nu este necesar să instalezi fișiere suplimentare pe hard disk.

  3. În cazul oricăror probleme cu generatorul, contactează-ne folosind detaliile de contact furnizate mai jos.

  4. Robuxul pe care l-ai generat va apărea în contul tău aproape imediat după finalizarea procesului de generare.

  5. Nu uita să-ți păstrezi calmul și să-i respecți pe ceilalți atunci când folosești chat-ul.

  6. Administratorii site-ului nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul comentariilor adăugate în chat. De asemenea, te mai sfătuim să nu accesezi linkuri suspicioase trimise de alți utilizatori ai chat-ului, deoarece pot conține viruși sau conținut neadecvat.

  Nowa aktywność